Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از پنل‌های نخستین کنگره ام‌آرآی ایران که به دنبال انتقال دانش روز دنیا به داخل ایران در حوزه تصویربرداری پزشکی است، به معرفی برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور می‌پردازد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا؛ برنامه‌ای که توسط مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال اجرا است و توانسته بیش از 2 هزار نفر از نخبگان ایرانی از 200 دانشگاه برتر دنیا را به ایران بازگرداند؛ در این رویداد؛ پنلی با موضوع «بازگشت نخبگان به کشور برگزار می شود تا این ظرفیت بزرگ دانشی و تخصصی در حوزه تصویربرداری پزشکی نیز کاربردی شود و به انتقال دانش روز دنیا به کشور در این زمینه هم کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخستین کنگره ام‌آر‌آی ایران (ISMRM ) به مدت 3 روز و با حضور حداکثری ایرانیان خارج از کشور 2 تا 4 شهریورماه سال جاری با سخنرانی بیش از 120 نفر از محققان و متخصصان برجسته داخلی و خارجی برگزار می شود تا مسیر ورود دانش و تخصص روز دنیا در این حوزه کاربردی به کشور تسهیل شود.

مهدی قلعه‌نوی رییس و علی حسینی معاون توسعه روابط علمی و سرمایه انسانی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم با حضور در این رویداد فناورانه، برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور را معرفی می کنند تا پل ارتباطی شود میان ایرانیان خارج از کشور فعال در این حوزه با متخصصان داخلی.

در این رویداد دو روزه سعید سرکار دبیر ستاد توسعه فناوری نانو، امیرعلی حمیدیه دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بهرام صلواتی رییس رصدخانه مهاجرت ایران هم حضور دارند.

این کنگره با محوریت شش کارگروه تخصصی، فیزیک MRI، هوش مصنوعی در MRI، قلب و عروق، مغز و اعصاب، سرطان و کارشناسان MRI برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0 بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ام آر آی سرطان سلول های بنیادی فیزیک مهاجرت هوش مصنوعی سخنرانی پزشکی همکاری دانش تسهیل تصویر برداری فناوری نانو متخصصان مغز و اعصاب محققان تعاملات علی حسینی سرمایه انسانی نخبگان ایرانی کار آفرینان قلب و عروق بازگشت نخبگان پل ارتباطی دانشگاه های برتر دنیا رصدخانه مهاجرت ایران خارج از کشور روز دنیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۵۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند

وزیر علوم گفت: حجم و کیفیت دانش و فناوری تولید شده در سال‌های اخیر در دانشگاه‌ها به حدی است که می‌تواند برای همه امیدآفرین باشد و به اقتدار ملی منجر شود و اخبار این تولیدات علمی زمانی به خوبی منتقل می‌شود که رسانه‌های بومی و دانشجویی به آن بپردازند - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، محمدعلی زلفی‌گل همزمان با برگزاری آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی تیتر 13 که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، گفت: سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی با حضور نشریات دانشجویی دانشگاه‌‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مشهد، روند رو به رشد و تعالی این عرصه مهم فعالیت دانشجویی را بازگو می‌کند، بنابراین نشریات دانشجویی، قدرت تولید و نشر دستاوردهای علمی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری دانشگاه‌های کشور را در مقیاس و تراز ملی دارند.

وی افزود: رونق نشریات دانشجویی در سال های اخیر و توجه آنها در عرصه‌های مختلف در ساحت نشریات مکتوب و مجازی، گویای آن است که دانشگاه در عرصه نشریات دانشجویی با همه مسائل و تنگناهای موجود، پویا، و روبه جلو است و این گواه روشنی از اهتمام دانشجویان، استادان، مدیران و کارشناسان دانشگاه‌های کشور به امر مهم رسانه و نشریات دانشجویی ماست.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری تصریح کرد: اهمیت ارتباطات در دنیای کنونی بر هیچ کس پوشیده نیست و این درحالی است که دانشگاه ها به دلیل داشتن مجموعه های دانشجویی ظرفیت‌های زیادی برای تولید دانش و فناوری دارند.

زلفی‌گل گفت: حجم و کیفیت دانش و فناوری تولید شده در سال های اخیر در دانشگاه ها به حدی است که می‌تواند برای همه امیدآفرین و روحیه دهنده باشد و به افزایش سرمایه اجتماعی و اقتدار ملی منجر شود.

وی عنوان کرد: با استفاده از ظرفیت‌های ابتکاری، خلاق و هنرمندانه، با شعار فرهنگ فناوری و فناوری فرهنگی، می‌توان جهش نوینی در تولید آثار رسانه ای دانشجویی با رویکرد حل مسئله در زمینه دانشگاه‌ها و دستاوردهای آن منتشر کرد .

 وزیر علوم تحقیقات و فناوری تاکید کرد: انتقال و پیام رسانی این حجم از تولید دانش و فناوری زمانی به خوبی انجام می‌شود که رسانه و نشریات با ظرفیت بومی به آن بپردازند.

وی گفت: رسانه‌ها و نشریات دانشجویی در دانشگاه‌ها با ظرفیت کم نظیری که دارند با پویایی و بالندگی، قدرت تولید و نشر دستاوردهای علمی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری دانشگاه‌های کشور را در مقیاس و تراز ملی دارند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی هیچ تغییری نداشته است
  • تغییری در مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی صورت نگرفته است
  • یادداشت| اینوتکس؛ صحنه‌ای جهانی برای نوآوری ایرانی
  • ایران جزو کشور‌های شناخته شده دنیا در درمان ناباروری
  • آمادگی زیمباوه برای استفاده از توانمندی‌های فناوری ایران
  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • کسب رتبه ۱۳ تولید علم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در جهان
  • تقویت ظرفیت‌ها و مدل‌های بهره‌برداری از کارگزاران دانش و فناوری
  • نگران آینده پزشکی ایران هستم/ بحران پرستاری سراغ پزشکی خواهد آمد