Web Analytics Made Easy - Statcounter

در برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور طی چهار سال اخیر حدود ۱۴۰ طرح استارتاپی از سوی متقاضیان همکاری با این طرح به ثبت رسیده است.

به گزارش ایسنا، برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور (Connect.isti.ir) از جمله برنامه‌هایی است که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای همکاری با نخبگان و توانمندان ایرانی خارج از کشور طراحی و اجرا کرده است؛ برنامه‌ای که توانسته در ۶ ماه ابتدای سال، ۱۵۰ نفر را به زیست‌بوم فناوری و نوآوری جذب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این برنامه با هدف استفاده از ظرفیت علمی و تخصصی محققان و متخصصان ایرانی و برقراری ارتباط با مراکز علمی، فناوری و صنعتی منتخب کشور در حال اجرا است. این برنامه با ایجاد شبکه گسترده‌ای از پایگاه‌های تخصصی شامل بهترین دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان کشور با سرعت قابل قبولی توسعه یافته است.

بر اساس آخرین آمارها تاکنون بیش از ۱۲۰ پایگاه تخصصی همکار به این برنامه پیوسته‌اند. در این برنامه تاکنون بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ همکاری موفق شامل پست داک، استاد مدعو، فرصت مطالعاتی، تاسیس شرکت و اشتغال در شرکت‌های فناور ثبت شده است.

مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اجرای این برنامه در تلاش است تا در قالب حمایت از انجام پروژه‌های تحقیقاتی و فناورانه همچون پسادکتری، فرصت مطالعاتی، استاد مدعو و معین، راه‌اندازی کسب‌وکارهای فناورانه، اشتغال در شرکت‌های فناور و برگزاری سخنرانی و کارگاه‌های تخصصی به ارتباط موثر متخصصان ایرانی خارج از کشور با مراکز علمی و فناوری برگزیده کشور کمک کند.

بر اساس اعلام معاونت علمی، «ارتقای سطح علمی و حرفه‌ای پایگاه تخصصی همکار»، «فراهم کردن شرایط مناسب برای توسعه فناوری‌های نوظهور و پیشرفته در کشور»، «فراهم کردن شرایط انتقال مهارت‌ها، روش‌ها و قابلیت‌های خدماتی نوین توسط متخصصان ایرانی خارج از کشور به داخل» و «کمک به تاسیس شرکت‌های فناور در حوزه‌های فناوری پیشرفته» از جمله مهم‌ترین اهداف اجرایی کردن این برنامه توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استارت آپ ها ایرانیان مقیم خارج کارآفرینان ایرانی خارج از کشور علمی و فناوری معاونت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۹۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردهمایی فعالان دانشگاهی و استارتاپی برای توسعه هوش مصنوعی

مجید عبدالله زاده دبیر نخستین کنفرانس هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درخصوص برگزاری این کنفرانس توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و فناوری پردیس توضیح داد: نخستین کنفرانس ملی هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء را همزمان با اینوتکس که تمام فعالان اکوسیستم نوآوری و فناوری در آن حضور دارند برگزار کردیم و از جامعه دانشگاهی و علمی از ۲۰ دانشگاه مختلف کشور که متشکل از واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی و سراسری بودند دعوت کردیم تا در این رویداد حضور داشته باشند تا با پیوستن این دو گروه به هم بتوانیم حوزه هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء را در کشور ارتقا دهیم.

وی درخصوص محور‌های برگزاری این کنفرانس توضیح داد: این کنفرانس در چند محور هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در حوزه آب و محیط زیست، اتوماسیون صنعتی، کشاورزی و صنعت، سلامت، اقتصاد دیجیتال، رباتیک، حقوق فناوری، علوم انسانی و شهر هوشمند برگزار می‌شود.

عبدالله‌زاده در انتها گفت: اختتامیه این کنفرانس فردا و با رونمایی از پوستر دومین هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء برگزار می‌شود و تلاش خواهیم کرد برای سال‌های بعدی این کفرانس را ارتقا دهیم و از حالا همه فعالان این حوزه را دعوت می‌کنیم تا برای برگزاری دومین کنفرانس هوش مصنوعی و اینترنت اشیا آماده باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جنجال جدید احمدی‌نژاد در خارج از کشور
  • دانشمندان ایرانی با توفیقات علمی خود، امنیت و توسعه پایدار کشور را تضمین کردند
  • خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت
  • یادداشت| اینوتکس؛ صحنه‌ای جهانی برای نوآوری ایرانی
  • گردهمایی فعالان دانشگاهی و استارتاپی برای توسعه هوش مصنوعی
  • توسعه ریز داروی ایرانی برای درمان عفونت های قارچی ناخن
  • دو سایت جدید تراکتورسازی در خارج از کشور راه‌اندازی می‌شود
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ را در توسعه کشور جدی بگیریم
  • افزایش توان ارائه خدمات فنی مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها