Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور (Connect.isti.ir) با هدف استفاده از ظرفیت علمی و تخصصی محققان و متخصصان ایرانی و برقراری ارتباط با مراکز علمی، فناوری و صنعتی منتخب کشور در حال اجرا است.

این کار با ایجاد بیش از ۱۲۰ پایگاه شامل بهترین دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان  کشور سرعت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس آخرین آمارها تاکنون بیش از ۱۲۰ پایگاه تخصصی همکار به این برنامه پیوسته‌اند.  این برنامه رضایت یک هزار و ۲۴۲ دانشجوی پسادکتری و ۱۱۸ استاد مدعو را جلب کرده است تا با اهداف این برنامه همراه شوند.

این برنامه به ۶ هزار و ۵۰۰ همکاری موفق منجر شده است. همکاری‌هایی در مرز دانش که به توسعه علم و فناوری در داخل کشور، استفاده از تجارب ایرانیان مقیم خارج از کشور و بهره بردن از توانمندی‌های دیگر کشورها ختم می‌شود.

 مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اجرای این برنامه در تلاش است در قالب حمایت از انجام پروژه‌های تحقیقاتی و فناورانه همچون پسادکتری، فرصت مطالعاتی، استاد مدعو و معین، راه‌اندازی کسب و کارهای فناورانه، اشتغال در شرکت‌های فناور و برگزاری سخنرانی و کارگاه‌های تخصصی به ارتباط موثر متخصصان ایرانی خارج از کشور با مراکز علمی و فناوری برگزیده کشور کمک کند.

«ارتقای سطح علمی و حرفه‌ای پایگاه تخصصی همکار»، «فراهم کردن شرایط مناسب برای توسعه فناوری‌های نوظهور و پیشرفته در کشور»، «فراهم کردن شرایط انتقال مهارت‌ها، روش‌ها و قابلیت‌های خدماتی نوین توسط متخصصان ایرانی خارج از کشور به داخل» و «کمک به تاسیس شرکت‌های فناور در حوزه‌های فناوری پیشرفته» از جمله مهم‌ترین اهداف اجرایی کردن این برنامه توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.

برچسب‌ها پسا دکتری دانشجو شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پسا دکتری دانشجو شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پسا دکتری دانشجو شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اخبار کنکور معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایرانی خارج از کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۱۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آینده صنعت کشور نیازمند دانشجوی علمی و متخصص است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، هشتمین همایش ملی صنعت فرش ماشینی ایران به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان و به همت سرای نوآوری فرش ماشینی و مرکز تحقیقات فرش ماشینی دانشگاه با حضور مدیران شهری استانی و جمعی کثیری از صنعتگران و مدیران صنایع برگزار شد.

میثم عرب‌زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در این همایش با بیان این اینکه هیچ گریزی از رابطه تنگاتنگ صنعت و دانشگاه نیست، اظهار کرد: اگر مسئولان حقیقتاً به دنبال پیروی از منویات مقام معظم رهبری درباره جهش تولید با مشارکت مردم هستند باید با همه وجود وارد میدان شوند و از هیچ کوششی فروگذار نکنند.

وی ادامه داد: می‌توان انتظار داشت با حرکت آرام و بدون حاشیه گام‌های بلند درباره امر مهم جهش تولید که موجب شکوفایی و رونق هرچه بیشتر اقتصاد کشور می‌شود برداشت؛ بنابراین بر همه مدیران و صنعتگران لازم است با همه وجود درباره رفع دغدغه موانع تولید حرکت کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان افزود: به‌عنوان نمونه در دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان مولود انقلاب اسلامی و به صورت خاص در این واحد دانشگاهی طرح پویش با توجه جدی مدیران عالی رتبه دانشگاه آزاد اسلامی به این معنا که دانشجویان متقاضی تحصیل در رشته‌های در رشته‌های خواهان صنعتگران بورسیه تحصیلی می‌توانند با خیالی راحت آینده شغلی خود را تضمین کنند.

عرب‌زاده بیان کرد: روابط بین دانشگاه و صنعت باید ادامه دار و نهادینه شود. اگر دانشجویی متخصص و نخبه تربیت نشود آینده صنعت هم با مشکل مواجه می‌شود. بسیاری از دانشجویان، اکنون وارد بازار کار شده‌اند؛ اما این کافی نیست باید برای آینده صنعت کشور و دانشجوی علمی و متخصص، برنامه‌ریزی جامع و کامل داشت. از اهداف مهم و اساسی این همایش، دوستی صنعت و دانشگاه است که بستری فراهم شود تا با نگاه عمیق‌تری به ضرورت این موضوع پرداخته شود.

وی تاکید کرد: افتتاح نمایشگاه امروز، یکی از برنامه‌های این همایش است تا موضوع گفتمان، صنعت و علم را در کنار یکدیگر، بیاوریم و در راستای توسعه صنعت کشور گامی برداشته باشیم. این همایش به منظور تعامل هر چه مطلوب‌تر صاحبان صنایع با متولیان امر از اتاق بازرگانی، دانشگاهیان و متصدیان اداره صمت از وزارتخانه تا سطوح استان و شهرستانی را در برنامه‌های خود دارد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان عنوان کرد: این واحد دانشگاهی با قدمتی ۴۰ ساله و از همان بدو تأسیس با رشته نساجی و نظیر آن در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانش آموختگان برجسته‌ای وارد بازار کار کرده و تاکنون بیش از ۴۰  هزار دانش آموخته تربیت کرده اکنون نیز بیش از ۱۰۰ نفر در این رشته در واحد کاشان مشغول به تحصیل هستند.

به گفته عرب‌زاده اکنون نیز حدود ۶هزارنفر دانشجو و دانش آموز دربیش از ۱۰۰ رشته تحصیلی از کاردانی تا دکتری تخصصی، مشغول به تحصیل هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آینده صنعت کشور نیازمند دانشجوی علمی و متخصص است
  • دانشمندان ایرانی با توفیقات علمی خود، امنیت و توسعه پایدار کشور را تضمین کردند
  • یادداشت| اینوتکس؛ صحنه‌ای جهانی برای نوآوری ایرانی
  • تامین ۱۰ قلم داروهای راهبردی مورد نیاز زیمبابوه به کمک ایران
  • سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد!
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • توافق‌نامه همکاری کمیته امداد و معاونت علمی و فناوری رییس جمهور
  • نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ را در توسعه کشور جدی بگیریم
  • تا ۱۰ سال آینده مجبوریم پزشک وارد کنیم